Nieuws update

We hadden al eerder via onze website nieuws willen delen over waar we de laatste tijd mee bezig zijn. Maar helaas zijn we ingehaald door het nieuws rondom het sluiten van binnensportlocaties vanwege Covid-19. Op dit moment zijn de trainingen tijdelijk gestopt en zijn we met het bestuur en de docenten aan het nadenken over alternatieven. Hou je mail in de gaten voor informatie.

We hebben ook goed nieuws waar we erg blij mee zijn; de opnames van onze kerstpresentatie zijn al gemaakt en de online kerstpresentatie van zaterdag 19-12 gaat door, aanvang 19.00u. Via de mail krijgen onze deelnemers een link naar de uitzending.

Daarnaast zijn we bezig met het maken van onze eindpresentatie. Normaal gesproken treden we op met een geweldige show in Odeon. Vanwege de Covid-maatregelen was dit onzeker en hadden we vooraf al een alternatief bedacht. We maken een echte film met prachtig script waarbij circus natuurlijk centraal staat. Het verhaal speelt zich af op bijzondere plekken in Zwolle. Deze film zal worden gepresenteerd in Theater de Spiegel waarvoor je toegangskaarten kan aanschaffen. Eigenlijk is het net zoals de Odeon-voorstelling, maar dan op een doek in een groots theater waarbij we afstand kunnen houden waar nodig. Meer kunnen we nog niet over vertellen omdat we het ook een klein beetje geheim houden. In de loop van de tijd wordt er meer informatie over gegeven. Het script is af, de eerste opnames zijn gemaakt en zodra het mogelijk is (gezien de maatregelen) zullen de opnames vervolgd worden.

We houden onze deelnemers per mail op de hoogte over nieuwe informatie voor wat betreft de trainingen.

Reacties zijn gesloten.