Kamp Pavarini 2021 groot succes

Dit jaar konden we weer met zijn allen op circuskamp naar de camping in Ommen. We begonnen met kamp voor één dag op zondag voor de kinderen uit de basis.
Op maandag kwamen de deelnemers van de oudste twee groepen. Ook zij hadden ‘landen’ als thema. We beginnen met een fietstocht van de zaal naar de camping. Het thema begon hier al. Tijdens de pauze van de fietstocht was er al een spel met Chinese eetstokjes. Lars, Femke en Coen hebben een geweldige sfeer neergezet. Dit begon al bij het wekken ‘s ochtends met muziek uit het land van die dag (Mexico… Mexi-I-I-coooooo!) en een activiteit voor het ontbijt om even wakker te worden (Hakka uit Australië).
Na het ontbijt, waarbij het thema letterlijk geproefd werd met dank aan Rob en Caroline, was er corvee en werden er opdrachten gedaan. Er waren wedstrijdjes, er werd getraind voor de voorstelling en natuurlijk lekker gekletst. Wat was het heerlijk om in de C-bubbel te zitten en elkaar aan te kunnen raken.
De hoogtepunten van de week waren, naast de voorstelling waar bijna 250 man verspreid over het veld een super enthousiast publiek was, het gooien met gekleurd poeder tijdens het Holyfeest en de wedstrijd ‘hoe gooi ik een rauw ei zonder brokken van de uitkijktoren. De bonte avond was de perfecte afsluiting van een mooie week.
Dank aan alle ouders en vrijwilligers voor het helpen opbouwen en afbreken van het kamp. Zonder jullie was deze megaklus niet te doen!
Voor nu fijne vakantie en graag tot ziens op de open dag op 28 augustus.

Reacties zijn gesloten.