Afsluiting en start nieuwe seizoen 2022-2023!

Dit circusjaar hebben we afgesloten met een geweldige filmvoorstelling in Odeon én vandaag, zaterdag 9 juli, is de afsluiting met een zomerpresentatie in festival sfeer.

We hebben een bijzonder jaar gehad vanwege Covid maatregelen; langzaamaan mocht er meer en waren we weer volop in de zaal aan het trainen met alle groepen. Ook konden we voluit aan de slag met opnames voor de film zoals jullie via onze social media hebben kunnen zien. De première van de film is fantastisch ontvangen en we zijn aan het kijken wat voor mogelijkheden we hebben om dit aan een breder publiek te laten zien. Het is namelijk niet zomaar een film, maar een feel-good film die de liefde voor circus laat zien en de stad Zwolle promoot!

Ook hoort het circuskamp er natuurlijk bij. De kids uit de basis-groepen gaan op kamp-voor-één-dag (zondag 17 juli) en de gevorderden en specialisten hebben zich aan kunnen melden voor een kampweek (18-7 t/m 23-7). Dit jaar kamperen we in Dalfsen en de voorbereidingen zijn in volle gang.

De aanmeldingen voor het nieuwe seizoen komen weer binnen. Het formulier staat inmiddels op onze website én het lesrooster verschijnt binnenkort.

Voor de agenda: we starten op zaterdag 3 september met een open dag en vanaf dinsdag 6 september beginnen we weer met de lessen.

Reacties zijn gesloten.